Perlen Rhodos

Perlen Rhodos

Perlen Rhodos blev til efter mange gode ferieoplevelser gemmen årene, til et galleri.

Perlen Rhodos
Ataviros Mountain Rhodos

Rhodos er ture på motorcykel rundt på hele den græske ferie perle.
Perlen Rhodos øen du aldrig glemmer, og rejsen du ikke vil hjem fra., derfor er det blevet til årlige besøg siden 2008.
Rejsen til Rhodos, er veloverstået for 2020, og her delte denne ferie også på mange nye spændende oplevelser. Covid 19 satte en begrænsning, og vi kom først til Rhodos i september, og ikke i juni, da Danmark var lukket for charterrejser.
Efter så mange besøg til Rhodos, bruges en dag af ferien på nye oplevelser, som bliver velovervejet hjemme, så vi får besøgt nye dele af Rhodos.

Så mangler kun efterår, vinter, og et forår, til vi er klar i 2021, med en ny ferie til Perlen Rhodos.

Ægæiske Perle 

Rhodos er stejle stenskråninger, bjergtagende udsigter fra antikke fæstningsanlæg. Livlige barer i krogede gader, gemt i den gamle bydel af Rhodos.
Den græske ø, byder også på en perle af flotte sandstrande overalt. Rhodos kaldes blandt de lokale for Aegaens Rose (Ægæiske Rose). Og øen fortjener dette navn fordi, den er en af de smukkeste græske øer.
Rhodos er fortsat et af de mest populære steder at holde ferie i det græske ø-hav., og stedet som mange vender tilbage til igen, og igen.

Rhodos

Perlen Rhodos i det græske ø-hav, tiltrækker ca. 2 millioner turister om året. Den væsentligste grund er klimaet, og det milde middelhavsklima på Rhodos, som byder på mere end 300 solskinsdage om året.
Man får kulør, og kan slappe af ved stranden eller poolen, mens en serviceindstillet befolkning sørger for ens velbefindende.
Men man snyder sig selv, hvis man ikke i mindst et par dage af ferien letter legemet, og drager på nye oplevelser rundt på den fantastiske perle Rhodos.
Traditionelle seværdigheder er der mange af, med masser af indtryk, samt kulturhistorisk og naturnæssig værdi.

Velkommen til Galleri Rhodos

Perlen Rhodos. Er et galleri af de ferie billeder, som blev til ferieoplevelser.
Albummet er opstået ud fra ferier, på den græske perle.

« 2 af 2 »
« 2 af 2 »
Perlen Rhodos
Monolithos Castle Rhodos